Team Studiz

Studiz er skabt af studerende og drives efter princippet "fra studerende - til studerende"

Vi alle enten er studerende eller har afsluttet vores studie for nyligt. Det er en af vores største styrker, da vi mener, at det er de studerende, som kender de studerende bedst - både hvad angår ønsker til studierabatter, hvordan vi gerne vil kommunikeres med og udfordringer i studielivet generelt.

Vi er altid meget interesseret I at høre fra vores medstuderende, så du er altid velkommen til at komme forbi til en snak og en kop kaffe/te eller sende os en mail.


Holdet bag dine studierabatter

Sille Skøtte Kaalund
Uddannelse: Innovation and Business Yndlings studierabat: Gøre hverdagen som studerende sjovere Communication Manager

Jeg vil gerne gøre studielivet sjovere, og derfor arbejder jeg hos Studiz

E-mail: sk@studiz.dk
Vlada Afanasjeva
Uddannelse: Digital Concept Development Yndlings studierabat: Flixbus UX/UI Designer

I'am part of Studiz as I want to improve student life for all students in Denmark

E-mail: va@studiz.dk
Kenneth Riis
Uddannelse: Bachelorgrad i International Virksomhedskommunikation (Spansk) Yndlings studierabat: Jeg sparer, hvor der spares kan – specielt på mad! Commercial Manager

"Jeg har et ønske om at gøre studielivet lidt lettere. Det skal nemlig være slut med at gå glip af fantastiske studierabatter, fordi man har glemt det lille irriterende plastic-kort i skoletasken eller i den anden jakke."

 

E-mail: kr@studiz.dk
Lasse Tindbæk
Uddannelse: Business Development Engineer ved AU-HIH Yndlings studierabat: Stylepit Founder and CEO

"For mig begyndte det hele med en bachelor opgave...
Idag er min rolle at udvikle og forbedre Studiz til vores alles bedste"

E-mail: lt@studiz.dk Tlf.: 29408339


Såfremt du har specifikke spørgsmål til studierabatter eller studie deals, beder vi dig kontakte den pågældnede virksomhed direkte, da vi udelukkende formidler information om studierabatterne og specielle tilbud.Bliv vores nye kollega!Vi er altid på udkig efter medstuderende, der har drive og talent - og som via dette, vil være med til at give os alle en bedre studietid

Vi bekymrer os ikke om hvilken uddannelse du læser eller hvor langt du er kommet, så hvad end du læser Nanoscience, går på Produktionsskole eller er Dramatiker, hører vi gerne fra dig, hvis du mener du kan gøre studielivet bedre - job hos Studiz.

Start live chat