Projekt/opgave med Studiz

Har du eller din gruppe brug for en virksomhed ifm. et projekt eller en opgave? Vi stiller os gerne til rådighed!

Virksomhedsprojekt, semester- eller hovedopgave?

Hos team Studiz er vi altid klar på at hjælpe studerende, i alle aspekter af deres studietid. Dette gælder også opgaveskrivning, sparring og samarbejde. Vi stiller os med glæde til rådighed for alle studerende der måtte ønske vores hjælp!

 

Her kan du regne med en professionel tilgang, faglig inputs og et reelt indblik i hvordan en virksomhed fungerer.

 

Udover at vi medvirke til et godt fagligt resultat, implementerer vi ca. 80 % af de forslag/ændringer, som vi modtager fra vores medstuderende. Dette betyder at du/I får muligheden for at se jeres faglige viden og ideer, udvikle sig til noget reelt og konkret.

 

Dette betyder dog ikke at det er de eneste opgaveområder, så hvis du/I har andre fagligeområder i gerne vil have hjælp/sparring til, så kontakt os endelig!

 

projekt@studiz.dk, til en uddybende samtale om, hvad vi kan tilbyde.

 

Opgaveområder

Vi er fleksible og sigter altid efter den bedst mulige samarbejdsoplevelse, sådan du når dine læringsmål. De primære områder hvor vi kan hjælpe er:

1

Event-relaterede opgaver

Vi tror på, at man kan komme rigtig langt med nytænkning, innovative ideer og gøre det, ingen andre tør at gøre. Tror du også på det?
2

Branding og strategi

Brænder du for at se nogle af dine teoretiske ideer blive til virkelighed? Vi er altid klar på at se dine kreative og nytænkende inputs og ideer til vores nuværende status.
3

Web og mobile app udvikling

Hvis du er en haj til at udvikle og elsker at optimere, så har Team Studiz flere områder du ville kunne kaste dig over. Her kan du få stor fordybelse og sparring gennem forløbet.
4

Design og grafik

Måske sidder du inde med den nye store idé, der rykker alt det vante? Eller måske har du løsningen til at kunne flytte det visuelle udtryk? Ligegyldigt hvad, er der altid plads til forbedring.

Kontakt os hvis du er interesseret

Ring til os

71 99 75 20
( 12.00-16.00 )

Send os en e-mail

projekt@studiz.dk
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat