Studiz - det bæredygtige alternativ

Som studerende ved vi om nogle, at bæredygtighed ikke blot er et buzzword, men et ansvar som vi alle deler. Studiz digitale løsninger, herunder studiekortet, sigter mod at reducere miljøpåvirkning og fremme bæredygtighed.

Vi er stolte af at være en del af den bæredygtige fremtid, og af at kunne tilbyde services som både gavne studerende, uddannelsesinstitutioner og miljøet.

 

Ved at indgå partnerskab med Studiz og bruge vores services, som f.eks. det digitale studiekort, hjælper du med at reducerer plastik, spare på energien og fremme bæredygtig.

Vidste du?

*et plastikkort har et gennemsnitligt CO2 aftryk på ca. 50g

Lyder det som et lille tal?

400.000

antal studerende som bruger Studiz

X

50

gram CO2

=

22
tons

CO2 som miljø'et og atmosfæren er blevet sparet for

Dette modsvarer:

Den mængde CO2 det udledes ved at koge vand til 3 017 353 kopper te
At kunne køre en el-bil 371 909 km
Den CO2 som 1 013 træer kan absorbere på et år

Brug Studiz services og vær med til at gøre vores verden til et mere bæredygtig sted, et plastikkort ad gangen!

Reducer plastik

Gammeldags plastikkort er ofte en kilde til unødvendig ressourcespild. De er typisk lavet af PVC, som enten ikke kan nydbrydes i naturen eller er hundrevis af år om det.

Ved at skifte til digitale studie- og medarbejderkort, har I mulighed for at fjerne denne miljøbelastning helt - uden at gå på kompromis med sikkerhed eller funktioner. Sådan gør vi vores til at efterlade en bedre verden til den næste generation af studerende.

Energi besparelse

Det digitale studiekort er en smartphone applikation, hvilket betyder at energiforbruget i forbindelse med dette er minimalt.

Da smartphones allerede er en essentiel del af vores dagligdag er der altså ingen yderligere energimæssige omkostninger forbundet med studiekortet.

Bekvemmelige fordele

Med det digitale studiekort er der ikke længere brug for et plastikkort, som kan blive væk eller på beskadiget. Istedet har man sit studiekort på sin telefon, som de fleste allerede har med overalt.

Således reducerer dette også behovet for ekstra produkter iform af kortholder og/eller pung, hvilket igen er med til at sikre en bæredygtig fremtid.

Studiz app er downloade af mere end 200,000 studerende

Studiz app er downloade af mere end 200,000 studerende

De studerende får alle deres studierabatter sammen med deres studiekort, samt overblik over skolens arrangementer, bogudlån, kantine mm.

Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat