Rovdyr på Svalegangen

Malene Vinter 14/12-2015

Som jeg nævnte i mit første indlæg, skulle den første oplevelse med brug af Studiz studierabatter, benyttes på lidt kulturelt. Jeg har altid godt kunne tænke mig at besøge Teateret Svalegangen, men har aldrig rigtig fået taget mig sammen. I sidste uge tænkte jeg at nu skulle det simpelthen ske, og jeg tog derfor min veninde under armen. Vi købte billetter til forestillingen ’Rovdyr’ og fik dem til kun 95 kr. inkl. gebyr med studierabat – en pæn god sjat at spare, når de almindelig af slagsen koster 190!


Svalegangen i Aarhus

 

Jeg kom lidt sent ud af døren og nåede derfor ikke andet end at smide jakken i garderoben, vise min billet og skynde mig ind til min veninde. Hun havde heldigvis været i god tid og fundet os nogle lækre pladser næsten helt oppe foran. Forestillingen var virkelig god og skuespillerne utrolige dygtige – klart anbefalelsesværdig.


Studierabat hos Svalegangen i Aarhus

 

Efter forestillingen var vi klar på lidt hygge og øl, men det var helt ubeskriveligt koldt udenfor, og vi endte derfor med at hoppe over på de anden side af gaden til Flintstone. Flintstone er et hyggeligt lille værthus, og med sin teaterbillet kan man få sig en fadøl til kun 25 kr. – en pris vi som studerende ikke takkede nej til.

 

 

Vi havde en dejlig aften og jeg tror bestemt jeg skal forbi Svalegangen igen. Næste gang kunne jeg dog godt tænke mig ikke at have helt så meget run på, så tiden inden forestillingen, kan blive brugt i den lille café ude foran med et kop kaffe eller lignende – så bare brand hyggeligt ud!

 

Jeg glæder mig til at nyde godt af flere studierabatter fundet her på Studiz, og få nydt meget mere af dejlige Århus. Vi ses snart igen!

 

//Malene

 

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20