Billigere vinterferie – 6 tips du ikke må glippe

Louise Sejersbøl 10/11-2017

 

Er du til ski, storby eller charter?

En ferie på studie-budget kræver sin research. Det er derfor slet ikke for tidligt at gå i gang med planlægningen af din vinterferie for 2018.

Vi bringer dig en superkort liste over 6 ting, du skal være opmærksom på.

 

1. No cookies

Regel nummer 1: slet dine cookies på computeren. Eller bedre endnu - go all incognito. Tidligere søgeresultater, som du har hentet på ferier og fly, har indflydelse på priserne du bliver præsenteret for. Så gør dig selv en stor tjeneste og start din søging uden.

 

2. Tjek for rabatter

Rejsebureauerne vil rigtig gerne have dig ud og rejse - og de er også villige til at give dig lidt rabat. Husk at gøre det til en løbende indsats at tjekke for rabatter. Det kan fx være studierabatter, som dem vi leverer her på Studiz. Undersøg med jævne mellemrum rejsebureauernes hjemmesider - og sign dig op til deres nyhedsbreve!

 

I øjeblikket tilbyder vi følgende rabatter: 

- DTF Travel - Giver i hele november 35% rabat på 200 forskellige hoteller - og hele året får du altid 9% på dine bookinger

- Hotels.com – Giver dig altid 10% rabat på alle bookinger – også på nedsatte hoteller (men rejsen skal foretages inden 30/6-18)

 

Husk at holde øjnene åbne ovre på vores Facebookside og på appen, for vi får løbende rabataftaler i hus, som kan spare dig for en del penge.

 

 

3. Rejs off-season

Drag nytte af, at du som studerende ofte har lange ferier og perioder uden undervisning, hvor du kan planlægge at afholde dine rejser. Planlæg din vinterferie uden for den oprindelige uge 7, hvor alle andre også skal på ferie. Der er penge at spare ved at holde ferie off-season.

 

4. Undersøg forskellige forsikringer

Behovet for rejseforsikring er varierende og forskelligt fra person til person. Måske rejser du jævnligt og skal løbende været dækket ind eller også rejser du sjældent og har kun brug for dækning kortvarigt. Overvej hvad dit behov er - og undersøg på den baggrund, hvad der økonomisk kan svare sig for dig.

Hos Studiz er der altid 20% studierabat at hente hos Europæiske Rejseforsikring.

 

5. Spar på overnatning

Skal du på storbyferie eller en varm destination sydpå, så overvej Airbnb eller Couchsurfing, hvis du vil spare penge på overnatningen. Det giver dig mulighed for at prøve at bo som en af de lokale - og det kan bringe dig oplevelser, som du ikke ville få på et hotel. Samtidig har du mulighed for selv at lave mad i eget køkken - og dermed spare endnu flere penge.

 

6. Styr på rejsekufferten

Travelbird har udarbejdet den ultimative pakkeliste over ting, som du skal huske at have på ferien. Går du den igennem, inden din afrejse, er du godt dækket ind. Du kan med fordel også medbringe listen på ferien, så du kan sikre dig, at du får alting med hjem. Det er så ærgerligt at komme hjem uden sine ting!

 

Vi har ikke andet tilbage end at ønske dig god fornøjelse med planlægningen af din ferie!

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20