Halloween Movies: De hyggelige, uhyggelige og sjove!

Sille Kaalund 06/10-2023

Halloween movies: De hyggelige, uhyggelige og sjove!

 

Efteråret er den tid på året, hvor naturen klæder sig i gyldne farver, og vejret begynder at blive køligere.

 

Men det er også den perfekte lejlighed til at krybe under tæppet, tænde stearinlys og nyde nogle gode (u)hyggelige film.

 

Uanset om du er alene, har brug for en læsepause eller hygger dig med dine studievenner, har vi sammensat en liste over de bedste film til at sætte stemningen og skabe lidt efterårshygge!

 

1. "Harry Potter"-serien Intet siger efterår som Hogwarts og troldmandsverdenen. Tag på eventyr med Harry, Hermione og Ron, mens de kæmper mod de mørke kræfter. Perfekt til en maratonfilmnat.

 

2. "Scooby-Doo Halloween" Følg Scooby-Doo og hans venner, mens de løser gåder og støder på skræmmende overraskelser i denne specielle Halloween-udgave af den klassiske serie.

 

3. "Hocus Pocus" Tre hekse fra kolonitiden genoplives i nutidens Salem, og det er op til tre børn at stoppe deres ondskabsfulde planer. En sjov og hjertevarm Halloween-klassiker.

 

4. "Halloween" Intet slår den originale "Halloween" med Michael Myers, når det kommer til at skræmme dig ud af dit skind. Perfekt til en aften med intens spænding.

 

5. "Jennifer's Body" Denne uhyggelige komedie handler om en cheerleader, der bliver besat af en ond ånd og begynder at skabe kaos i hendes lille by. En film fyldt med humor og skræk.

 

6. "Scream" Denne ikoniske gyserfilm parodierer og omfavner de gysergenrer, vi alle elsker. "Scream" bringer masser af skræmmende øjeblikke og spænding.

 

7. "Van Helsing" Følg monsterjægeren Van Helsing, der kæmper mod de mest frygtindgydende væsner fra litteraturens verden, herunder Dracula og Frankenstein. En actionfyldt efterårsfilm.

 

8. "Hotel Transylvania" En sjov animationsfilm om Draculas hotel for monstre. Perfekt til en aften med grin og skøre karakterer.

 

9. "The Addams Family" Den skæve og skræmmende Addams Family vender tilbage til det store lærred i denne animerede film. Følg deres mærkelige eventyr og sorte humor.

 

10. "Monsters University" Tag tilbage i tiden med Mike og Sully fra "Monsters, Inc." og se, hvordan de blev venner på universitetet. En sjov og hjertevarm animationsfilm.

 

11. "Underworld" Dyk ned i vampyr- og varulvverdenen med "Underworld." En mørk og actionfyldt filmserie, der passer perfekt til efteråret.

 

12. "Dracula Untold" Få et nyt perspektiv på Dracula's oprindelseshistorie i denne film fyldt med vampyrspænding.

 

13. "Twitches" To teenagepiger med magiske kræfter opdager deres sande skæbne i denne fantastiske Disney Channel-film.

 

14. "It" Stephen Kings mest ikoniske skabning, Pennywise, hjemsøger børnene i Derry. En uhyggelig filmoplevelse for efteråret.

 

15. "Paranormal Activity" Forbered dig på at blive skræmt, når et ungt par oplever uforklarlige og skræmmende begivenheder i deres hjem.

 

16. "Insidious" En familie bliver hjemsøgt af onde ånder, og en paranormal ekspert forsøger at redde dem i denne uhyggelige film.

 

17. "Fredag d. 13" Den ikoniske Jason Voorhees terroriserer sommerlejrdeltagere i denne klassiske gyserfilmserie.

 

18. "Saw" Hvordan ville du reagere, hvis du vågnede op bundet til en beskidt badeværelsesgulv? "Saw" udfordrer dine instinkter i en blodig fortælling.

 

19. "Psycho" Alfred Hitchcocks mesterværk om en kvinde, der ender på et skræmmende motel.

 

20. "Casper" For lidt let efterårsspøg kan du se den venlige spøgelsesfilm "Casper," der er perfekt til familieunderholdning.

 

Disse film er perfekte til at sætte efterårets (u)hyggelige stemning. Så find din yndlingsfilm, lav en kop varm kakao og lad efteråret omfavne dig med hygge og fantastiske filmoplevelser. Happy movie time! 🍂🎬

__________________________

__________________________

 

Hvilke studierabatter bruger du?

 

Find studierabatter på: Fritid og fornøjelser

Find studierabatter på: Indretning og dagligvare

Find studierabatter på: Rejser og transport

Find studierabatter på: Mode

Find studierabatter på: Cafeer og restauranter

Og: ALLE de andre

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...
Studiz ApS ©
Customer Care: (+45) 71 99 75 20