Sådan sparer du på tøjbudgettet

Martin Stendahl Dyrhøj 15/12-2015

Det er de færreste studerende, der har mulighed for at sætte særligt mange penge af til tøj hver måned. Hvis man vil overholde sit budget er det vigtigt, at man får det optimale ud af sit rådighedsbeløb. I denne artikel vil du kunne læse en række skarpe tips til, hvordan du får mest muligt ud af dit tøjbudget.

 

 

1. Køb tøj online med rabatkoder. Det er en realitet, at det generelt er billigere at handle tøj på nettet sammenlignet med de fysiske butikker. Der vil i den anledning være ekstra mange penge at spare, hvis man benytter sig af rabatkoder. Der er mange danske hjemmesider, som udgiver rabatkoder til store danske webshops såsom Miinto, Stylepit, Zalando og Ellos. Det er ikke ualmindeligt, at man kan spare 10-20 % ekstra med en rabatkode til en af de mange webshops.

 

2. Gå efter store udsalg og outlets. Man kan spare rigtig mange penge på tøj, hvis man går efter de store udsalg med store rabatter. Man kan med fordel deltage i bl.a. januarudsalget, hvor man kan typisk kan spare op til 40-60 % på kendte mærker. Dermed er der mulighed for at købe mode- og mærketøj i høj kvalitet til lave priser. Før man tager til diverse udsalg og outlets, bør man dog overveje, hvilke beklædningsgenstande man i realiteten mangler. Udsalg og outlets kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man køber en masse tøj og sko, som man egentligt ikke går og mangler her og nu.

 

3. Køb second hand tøj og sko. I de seneste 5 år er det blevet enormt populært at købe second hand tøj og sko. Der åbner konstant flere og flere second hand butikker, og der bliver handlet brugt tøj og sko internt mellem danske forbrugere. På Facebook finder man en lang række salgssider, hvor der handles second hand tøj til både mænd, kvinder og børn. Der er tale om både nyt og brug tøj, som oftest sælges til under halvdelen af den oprindelige pris. Der er desuden en række danske hjemmesider såsom Trendsales.dk, hvor man både kan købe og sælge brugt og nyt tøj. Det er også muligt at bytte tøj, så man rent faktisk slipper for at skulle have penge op af lommen. Second hand er populært for både mænd og kvinder, da det er blevet så nemt tilgængeligt, og det kan spare en for mange penge.

 

4. Shop tøj på udenlandske hjemmesider. Hvis man ikke er så erfaren med at handle på nettet, kan man være betænksom ved at handle på en udenlandsk hjemmeside. Dog er der intet farligt ved at handle hos en udenlandsk webshop, så længe man tager sine forholdsregler. Man kan ofte spare mange penge ved at handle på udenlandske hjemmesider, hvor man kan undgå told og andre udgifter, så længe man handler indenfor EU. Hos bl.a. Asos.com og Zara.com kan du handle moderne tøj til faste, lave priser. Der er desuden fri levering, og leveringstiden er oftest kun på en uge.

 

//Martin

 

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...
Studiz ApS ©
Customer Care: (+45) 71 99 75 20