Overvejer du et studiejob?

Maria 04/03-2021

Står du og overvejer et studiejob? Så læs videre med her! 

 

Hvad tænker du, når jeg siger studiejob? 

 

Måske tænker du på studiejob som i et supermarked, i Normalt eller noget helt trejde? Men et studiejob er meget mere end det! Det vil gavne dig og din fremtid at finde det helt rette studiejob, som passer til din uddannelse.  At have et studiejob er en rigtig god måde at få noget erhvervserfaring på, mens du er under uddannelse. Et studiejob som er relevant for din uddannelse, vil være med til at give dig en smagsprøve på, hvad der vil blive forventet af dig som færdiguddannet. Relevant erhvervserfaring gennem studiejobs giver også et kæmpe boost til dit CV, og vil kun gavne dine fremtidige karrieremuligheder. Derudover vil netværk, gode kollegaer og kontakter gennem et relevant studiejob, være en kæmpe fordel for dig til fremtiden. Netværk er vigtigt både på et professionelt, men også på et personligt plan. 

 

Der er altså rigtig mange plusser ved at have et studiejob, men der er også et par minusser. Det er klart du får lidt mindre fritid, men du får til gengæld mulighed for at få noget socialt med dine kollegaer. 

 

 

Studiz har gjort det nemt for os. Ikke nok med at de samler studierabatter, tilbyder digitalt studiekort og giver andre nyttige links til os studerende, så samler de også studiejobs fra hele Danmark til os! Jeg har personligt altid syntes at processen til at finde et studiejob har været svær og uoverskuelig midt i læseracet. Nu skal du altså bare hoppe ind her for at finde det studiejob som passer dig, dine kompetencer, eventuelt din uddannelse og dine krav til et studiejob. 

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________

Du ønskes held og lykke med din jobsøgning! 🙌🏼

 

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...
Studiz ApS ©
Customer Care: (+45) 71 99 75 20